Online tickets bestellen

TicketMatic is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Het leidt je makkelijk en snel tot je aankoop. De handleiding kan je hier downloaden. Je kan ze ook aan onze balie ophalen.

Stap 1: de juiste connectie

Om online te reserveren heb je een pc, tablet of smartphone nodig. Hou je betaalkaart en kaartlezer bij de hand. Dankzij het invoeren van een e-mailadres ontvang je de tickets bij jou thuis.

Indien je geen pc, tablet of smartphone hebt kan je aan vrienden of familie vragen om voor jou tickets (mee) aan te kopen.

Stap 2: de website

Via het programmaoverzicht:

Je klikt bovenaan op ‘Programma’. Bij iedere voorstelling/activiteit vind je de knop “Tickets”. Via die knop kom je in het online ticketingsysteem terecht. Je kan hier een keuze maken in aantal tickets en aan welk tarief. Na het invoeren van je gegevens wordt er gevraagd de bestelling te betalen. Bij een succesvolle betaling ontvang je de tickets meteen in jouw mailbox.

Via de knop ‘Tickets’

Rechts bovenaan de website bevindt zich de knop ‘Tickets’. Deze leidt je naar het online ticketsysteem waarna je voorstelling(en) naar keuze kan toevoegen aan je winkelwagentje. Na het invoeren van je gegevens wordt er gevraagd de bestelling te betalen. Bij een succesvolle betaling ontvang je de tickets meteen in jouw mailbox.

Goed om weten:

  • Indien je een Vriendenpas aankoopt, geniet je meteen van de bijbehorende Vriendenprijs.
  • Online bestellen en betalen kan doorlopend.
  • Opgelet! Koop geen tickets via Bemster.nl

Bemster.nl hanteert woekerprijzen en is géén officieel verkoopkanaal van onze voorstellingen. Koop enkel tickets via de website van CC Lokeren of aan de ticketbalie. Meld problemen aan het CC, zodat het CC samen met de Vereniging Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra (VVC) kan onderzoeken welke juridische stappen te ondernemen tegen deze doorverkoopwebsite.