Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, teken dan in op onze nieuwsbrief. Deze wordt maandelijks verzonden of ook in geval er belangrijk, last minute nieuws is.

Je kan bij het online reserveren van tickets ook een optie aanvinken die je meteen inschrijft op de nieuwsbrief.

Zelf inschrijven op onze nieuwsbrief

 

Cultuurcentrum Lokeren gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via ticketbalie.ccl@lokeren.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.