CC Lokeren werkt met een Vriendenpas. Deze kost 10 euro.

Als je het CCL een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van CCL te worden. Iedereen kan Vriend worden. Je geniet van verschillende voordelen.

Je wordt Vriend omdat:

  • je geniet van de voordeligste ticketprijs (2 à 4 euro korting per ticket) voor podiumvoorstellingen, ook voor het familieprogramma, los van het aantal gekochte kaarten ( let op de vriendenpas is persoonlijk, dus 1 ticket per voorstelling, per persoon). Voor je het weet, heb je de aankoop terugverdiend. 
  • het CC je een gratis filmvoorstelling aanbiedt, en acties of voordelen lanceert speciaal voor Vrienden.
  • het CC altijd eerst aan zijn Vrienden denkt. Je ben altijd eerst op de hoogte van nieuw aanbod, exclusieve acties of kortingen. Schrijf je daarom zeker in op onze elektronische nieuwsbrief.

Vriendenpas aankopen

Bij je ticketreservatie kies je voor het Vriendenpastarief, en koop je in één beweging de pas. Je kan deze ook apart kopen. Dan krijg je een code die je bij elke aankoop gebruikt om je korting te bekomen. De Vriendenpas koop je bij voorkeur online, maar het kan ook aan de ticketbalie. Na betaling kan je de pas meteen gebruiken of printen.

De Vriendenpas is gepersonaliseerd, op naam. Hij blijft een seizoen lang geldig, elke keer dat je bijkomende tickets koopt. Vriendenpassen worden niet terugbetaald.

Kinderen en jongeren hebben geen Vriendenpas nodig. Zij genieten van het nóg voordeliger jongeren- of kindertarief.