Wil je ook van je (oude) mazout/stookolietank af omdat hij al even buiten gebruik gesteld is of omdat je wil overschakelen naar een duurzamere bron van verwarming? Via de groepsaankoop zal je je tank kunnen laten saneren of verwijderen.

Tijdens een online infosessie op 11 juni kom je alles te weten over hoe de groepsaankoop praktisch zal verlopen. Je kan je ook opgeven om deel te nemen aan de stuurgroep op 25 juni en 28 augustus. Zo denk jij mee na over wat de leverancier moet aanbieden, en beoordeel je mee de offertes. Bekijk de volledige timing op de website. De leverancier wordt aangesteld begin september. Op 16 september licht die tijdens een online infosessie het aanbod toe.

Meld vrijblijvend aan 

In samenwerking met Waasland klimaatland organiseert onze stad een groepsaankoop voor de sanering van mazout/stookolietanks. Je kan je tank vrijblijvend aanmelden via dit formulier.

Praktisch verloop

  • 11 juni: algemene infosessie (online) - schrijf je hier in
  • 25 juni: 1e stuurgroep, opstellen prijsvraag
  • 28 augustus: 2e stuurgroep, kiezen leverancier
  • 16 september: infosessie met leverancier (online) - schrijf je hier in

Meldde je jouw tank reeds aan? Dan krijg je vanaf september een persoonlijk voorstel. Ook na september is het nog mogelijk jouw tank aan te melden.  

Meer info: waaslandklimaatland.beinfo@waaslandklimaatland.be of 03 500 47 30.