Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 strijden de beste veldrijders van het land in Park Ter Beuken om de Belgische titel in hun categorie. Een uniek evenement in de (sport)geschiedenis van onze stad. Uiteraard willen we de Lokeraar dat weekend graag massaal langs het parcours zien staan. En dat kan aan een voordelig tarief dankzij de actie #9160!

Vanaf zondag 18 september koop je als Lokeraar een weekend combiticket aan de prijs van een zondagticket in voorverkoop. Twee dagen topwedstrijden, unieke sfeer en de nodige randanimatie dus voor de prijs van één dag. Voordeeltickets(*) kosten 15 euro per stuk en zijn online te koop via bklokeren.be/tickets (via de knop #9160) of in het Infopunt Toerisme, Markt 2. 

Wint Wout Van Aert zijn zesde Belgische titel bij de heren elite of kunnen Thibau Nys of Eli Iserbyt hem toch bedreigen? En wie houdt bij de dames Sanne Cant van haar 14e titel op rij?

(*)Deze actie is enkel geldig voor mensen met een adres in Lokeren, maximum vier tickets aan voordeeltarief per adres. Kinderen -12 jaar (geboortejaar 2011 en later) hebben gratis toegang tot het event.