Kerkwegels, jaagpaden, vroegere trein- en trambeddingen, doorsteken in wijkjes … Ook Lokeren heeft veel wegjes en paden voor niet-gemotoriseerd verkeer. Met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en het Regionaal Landschap Schelde-Durme willen we het netwerk aan trage wegen opwaarderen. Om alle trage wegen te inventariseren doen we graag een beroep op jouw enthousiasme en streekkennis.

Hou je van wandelen en ben je benieuwd om onze stad op een andere manier te leren kennen? Kom dan zeker naar de infoavond op dinsdag 24 mei om 20 uur in het stadhuis. Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om deze missie tot een goed einde te brengen. 

De inventarisatie gebeurt met een speciaal daartoe ontwikkelde app. Om daarmee aan de slag te gaan, voorzien we voor alle kandidaat-padvinders een gezamenlijke terreinuitstap op zaterdag 4 juni van 9.30 tot 11.30 uur. We vertrekken aan het kerkplein van Daknam en onthullen onderweg de beste tips & tricks!

 

Verplicht vooraf inschrijven via lies@rlsd.be of tim.verdonck@lokeren.be.
Meer info: rlsd.be.