In april, mei en juni kwam het stadsbestuur naar je toe. Tijdens 10 gezellige, informele ontmoetingsmomenten was iedere Lokeraar welkom in zijn of haar buurt om in dialoog te gaan met de burgemeester, schepenen en stadsmedewerkers. De burgemeester en het schepencollege stelden telkens recente realisaties binnen de stad én de betrokken buurt voor, maar gingen ook dieper in op lopende projecten.

Nadien was er ook ruimte om, bij een drankje, 1-op-1 in gesprek te gaan over buurtprojecten of andere zaken die jou als Lokeraar na aan het hart liggen. Tijdens de ontmoetingsmomenten kwam je ook meer te weten over het nieuwe Buurtbudget.

Wat vond jij van de ontmoetingsmomenten? Laat het ons weten!

De burgemeester en schepenen blikken tevreden terug op de succesvolle opkomst in elke buurt. Maar wat vond jij goed aan Besturen met je Buren? Of wat kan er volgens jou beter?

Laat het ons weten via dit formulier.

 

Presentaties Besturen met je buren

Ontmoetingsmomenten april:

Ontmoetingsmomenten mei:

Ontmoetingsmomenten juni: