1e en 2e graad

MY SWEET PANTHER - Theater FroeFroe en Theater Stap

Spannende actuele klassieker.

My Sweet Panther is het verhaal van een aan lager wal geraakte stad. Alle fabrieken gingen er failliet waardoor een ganse gemeenschap crashte. Iedereen zit in de miserie, maar nu schijnt er een lichtpuntje. Jaren geleden vertrok Claire onder vreemde omstandigheden.

Intussen is ze multimiljardair en brengt ze een bezoek aan haar geboortestad. Iedereen hoopt dat ze een wilde investering doet die de stad er bovenop zal helpen. Haar ex-lief woont hier nog steeds en hij moet Claire overhalen tot gulle daden. Madame Claire blijkt inderdaad 5 miljard in de stadskas te willen investeren, op één voorwaarde: ze vraagt gerechtigheid. Ze wil dat haar ex-lief vermoord wordt. Hij is de reden van haar vertrek. Hij heeft haar zwanger gemaakt en verstoten. Hij moet dood.

En dan ontsnapt de zwarte panter, het huisdiertje van Madame Claire. Iedereen bewapent zich …

De acteurs van Theater Stap hebben een open, maar heftige relatie met onze poppen. Ze zijn geïntrigeerd en er zelfs beetje bang van. Die interactie roept grote tederheid op, maar zorgt ook voor een intensieve en unieke spanning tussen spelers en figuren. Aan de slag met de Stapacteurs is een feest, wij kijken er al naar uit!

1e graad: donderdag 20 maart 2025 – 13.45 uur
2e graad: donderdag 20 maart 2025 - 10 uur

Duur: 70 min.
Max. aantal leerlingen: 250
Prijs per leerling: 7 euro
Info: froefroe.be