3e graad

ALICE IN RANDOMLAND - De Maan en Dinsdag.org

 

Doomscrolling voor verdwaalde tieners.

ALICE IN RANDOMLAND is een absurde reis door de diepe krochten van the rabbit hole, waar alles random lijkt, fucked up weird is en waar het leven uber mega cringe is. De enige optie is volgen of verdrinken. Een escapistisch delirium van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de krochten van het web.

Zit Alice vast in the afterlife of is het een zelf geconstrueerde wereld van een veranderende puber die op zoek gaat naar zichzelf? Of loopt ze weg van haar veranderende (fysieke) zelf, haar ouders en the real life dat te groot is om te bevatten? Het internet als koortsdroom. Een dwaaltocht in de oneindigheid aan mogelijkheden, op zoek naar een plekje in deze wereld. Een mix tussen Dora the (internet) explorer on speed en Alice in wonderland on lsd.

Dinsdag.org is een jong theatercollectief bestaande uit Jeff en Bas of Bas en Jeff. Ze staan in voor de bevordering van zinnige onzin in de samenleving, voeren theatraal onderzoek naar de staat van onze digital times en willen de huidige theatercanon van andere referenties voorzien. Hun werkwijze ambieert professionele bricolage, doordachte warrigheid en gemeende ironie.

B11 ALICE_IN_RANDOMLAND_c_Leontien_Allemeersch.jpg

Creatie en spel: Jeff Aendenboom, Ellen Sterckx en Bas Vanderschoot

Dinsdag 22 oktober 2024 - 13.45 uur

Duur: 50 min.
Max. aantal leerlingen: 200
Prijs per leerling: 5 euro
Info: demaan.be en dinsdag.org