Wat als je je energie in eigen handen zou hebben? Van productie tot gebruik, gedragen door burgers. De 40-minutendurende documentaire "We The Power" vertelt de verhalen van pioniers op het gebied van energie in lokale eigendom. De film stimuleert over te stappen op een duurzame energiecoöperatie, erin te investeren of een eigen initiatief op te starten. De klimaatdoelstellingen halen? Dat kunnen we alleen samen.

Deze avond bekijken we de documentaire en wisselen we van gedachten met elkaar. Een moderator met kennis van zaken zal de avond in goede banen leiden. Dus, houdt een duurzame toekomst jou wakker? Kom dan naar deze inspirerende avond.

Inschrijven is noodzakelijk.


 

dinsdag 30 november, van 20u tot 22u, CC Lokeren - Kerkplein 5. Prijs: 6,5 euro, 3,25 euro met korting. Inschrijven op het telnr. 03 775 44 84 van Avansa Waas-en-Dender of via https://avansa-wd.be/activiteiten-in-waas-en-dender/we-the-power-je-energie-in-eigen-handen. I.s.m. Avansa Waas-en-Dender, CC Lokeren, GROS Lokeren, Masereelfonds. Begeleiding: Stijn Overloop (directeur van Velt en een echte Lokeraar).