Seizoen 2018-2019 praktisch

De ticketverkoop start op ZATERDAG 9 JUNI 2018 om 11 uur stipt. Online heb je de snelste garantie op de beste plaatsen. Het systeem biedt iedereen dezelfde kansen op de best beschikbare plaatsen, werkt wachtrijen aan de balie weg en levert de tickets af in jouw mailbox, onmiddellijk na de bestelling en betaling.

Voor niet-pc-gebruikers is de balie van CC Lokeren op 9 juni open van 11 tot 13 uur.

Om online te reserveren heb je een pc met internetverbinding (en je eigen e-mailadres) nodig en je betaalkaart met bijhorende kaartlezer. Indien je zelf geen pc of e-mailadres hebt, kan je steeds aan familie of vrienden vragen om voor jou (mee) te reserveren. Indien je met een oude versie van Internet Explorer werkt, gelieve je browser te updaten of te werken met Google Chrome of Mozilla Firefox.

CC Lokeren gaat vanaf juni 2018 een samenwerking aan met TicketMatic dat garant staat voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Het systeem leidt je makkelijk en snel tot je aankoop. Klik hier voor de handleiding.

ONLINE AANKOOP VAN TICKETS

Je surft naar www.lokeren.be/cultuur en klikt op het tabblad‘Tickets & Reservatie’. Klik dan op de link 'Hier kan u tickets online reserveren'. U ziet nu een overzicht van alle evenementen. Bij iedere voorstelling/activiteit vind je een knop “Koop tickets”. Je voegt de voorstelling(en) van je keuze toe aan je winkelwagentje. Bestelling en betaling gebeuren direct. Online bestellen en betalen kan doorlopend, ook tijdens de zomersluiting (11/7 t/m 20/8).

 

TICKETS AAN DE BALIE

De online verkoop biedt de snelste weg naar de beste plaatsen. Kom je toch naar de ticketbalie van CC Lokeren, dan worden je plaatsen ter plekke gereserveerd in het ticketsysteem. Op 9 juni kan dit leiden tot wachttijden. Je betaalt cash of met bancontact.

  

VRIENDENPAS

CC Lokeren start met een Vriendenpas. Deze kost 10 euro.

Als je het CCL een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van CCL te worden. Je geniet van verschillende voordelen. Iedereen kan Vriend worden. Voor kinderen en jongeren hoeft dit niet, omdat zij sowieso genieten van nóg een voordeliger tarief.

 Je wordt Vriend omdat:

 

 •          je geniet van de voordeligste ticketprijs (2 à 4 euro korting per ticket) bij een podiumvoorstelling, ook voor het familieprogramma, los van het aantal gekochte kaarten. Voor je het weet, heb je de aankoop terugverdiend!
 •          het CC je een gratis filmvoorstelling aanbiedt, en acties of voordelen lanceert speciaal voor Vrienden.
 •          het CC altijd eerst aan zijn Vrienden denkt. Je ben altijd eerst op de hoogte van nieuw aanbod, exclusieve acties of kortingen. Schrijf je daarom in voor onze elektronische nieuwsbrief!

 Vriendenpas aankopen

Bij je ticketreservatie kies je voor het Vriendenpastarief, en koop je in één beweging de pas. Je kan deze ook apart kopen. Dan krijg je een code die je bij elke aankoop gebruikt om je korting te bekomen. De Vriendenpas koop je bij voorkeur online, maar het kan ook aan de ticketbalie. Na betaling kan je de pas meteen gebruiken of printen.

De Vriendenpas staat op naam. Wie wil genieten van de voordelen, heeft een eigen pas nodig. Hij blijft een seizoen lang geldig, elke keer dat je bijkomende tickets koopt voor een podiumvoorstelling. Vriendenpassen worden niet terugbetaald.

Kinderen en jongeren hebben geen Vriendenpas nodig. Zij genieten van het speciale kortingstarief voor -26 jarigen.

 

PODIUMUITSTAPPEN

 Voor de podiumuitstap Belpop Bonanza naar Waasmunster (op zat 10/11/2018) hebben wij 25 kaarten ter beschikking. Voor de podiumuitstap Zvizdal naar Sint-Niklaas (woe 29/5/2019) hebben wij 30 kaarten ter beschikking. Vrienden krijgen ook voor deze uitstappen de voordeligste tarieven.

 REDUCTIES

 

 •          65+: Wie ouder is dan 65 jaar krijgt een reductie voor ‘senioren’ (1 euro per ticket voor het podiumaanbod).
 •          Groepen: Groepen (vanaf 10 kaarten) krijgen ook 1 euro korting per ticket. Aankopen kunnen enkel aan de balie.
 •          –26:  Wie jonger is dan 26 jaar, kan aan het goedkoopst mogelijke tarief naar de voorstellingen.
 •          Speciale tarieven voor familievoorstellingen.
 •          Voor houders van een Vrijetijdspas gelden aparte tarieven (op vertoon van de pas). Informatie via Sociaal Huis Lokeren. Deze aankopen verlopen alleen via de balie.

En verder

 •          Plaatsen voor rolstoelgebruikers en voor personen met gehoorproblemen worden enkel verkocht via de ticketbalie.
 •          Betalings- en administratiekosten zijn INCLUSIEF. Per reservering kan men maximaal 10 tickets bestellen van dezelfde voorstelling.
 •          Verkochte kaarten worden niet terugbetaald of omgeruild. Kaarten aan de balie worden onmiddellijk betaald en mee naar huis genomen.
 •          Wachtlijst: CC Lokeren werkt niet met een wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Via onze TICKETRUILBOX of via de Facebookpagina van CC Lokeren, kan je je kaarten aanbieden aan geïnteresseerden (graag aan de correcte tarieven). Als je kaarten zoekt, hou je ook best onze TICKETRUILBOX in de gaten.
 •          Bij online verkoop, print je de tickets met scancode thuis af. De mail met JOUW betalingsbewijs, is geen toegangsbewijs! Op de avond van de voorstelling heb je je tickets afgeprint bij met goed ‘scanbare’ code. Je kan ook werken met een digitaal toegangsbewijs door de WALLET APP van ons ticketingsysteem te gebruiken.
 •          De CULTUURCHEQUE: een cadeautip! Misschien kan je iemand verrassen met een cultuurcheque van Cultuurcentrum Lokeren, voor een zelf te bepalen bedrag. Op de cheque staat een code die je kan gebruiken als (elektronisch) betaalmiddel.

 

ONZE CULTURELE BUREN VAN WACCO

Zin om meer theater, muziek, dans, humor en circus in je buurt te ontdekken? accenten bundelt het rijke podiumaanbod 2018-2019 van de cultuur- en gemeenschapscentra van Beveren, Hamme, Lokeren, Sint-Niklaas, Waasmunster en Zwijndrecht.

Haal je cultuurkalender voor het hele seizoen in huis: download de brochure via www.accenten.be of vind je gratis papieren exemplaar op een van de vele verdeelpunten in de ruime Wase regio.

 

INFO- & TICKETBALIE

Cultuurcentrum Lokeren

Kerkplein 5

(bij avondvoorstellingen ticketbalie geopend 1 uur voor de aanvang van de voorstelling. Bij uitverkochte voorstellingen is er geen avondkassa.)

Openingsuren: Dinsdag 9 – 12u en 14 – 17u / Woensdag 9 – 12u / Donderdag 9 – 12u en 14 – 19u(*) / Vrijdag 9.30 – 12u en 14 - 17u

(*) Van 1 mei tot 15 september is de ticketbalie op donderdag enkel tot 17u open. 

 

 

TICKETS www.lokeren.be/cultuur of aan de balie

INFO:  Tel 09/340.50.56 – mail:  ticketbalie.ccl@lokeren.be

FB:      https://www.facebook.com/CCLokeren

 

Zomersluiting van 11/7 tot 20/8/2018. Verkoop van tickets en Vriendenpassen loopt online verder.