Seizoen 2017-2018 praktisch

De ticketverkoop (abonnementen en losse tickets) vangt aan op ZATERDAG 10 JUNI 2017 om 11 uur stipt. Online hebt u de snelste garantie op de beste plaatsen. Het systeem biedt iedereen dezelfde kansen op de best beschikbare plaatsen, werkt wachtrijen aan de balie weg en levert de tickets af in uw mailbox, onmiddellijk na de bestelling en betaling.

Voor niet pc-gebruikers is de balie van CC Lokeren op 10/6 open van 11 tot 13 uur.

Om online te reserveren heeft u een pc met internetverbinding (en uw eigen e-mailadres) nodig en uw betaalkaart met bijhorende kaartlezer. Indien u zelf geen pc of e-mailadres heeft, kan u steeds aan familie of vrienden vragen om voor u (mee) te reserveren. Indien u met een oude versie van Internet Explorer werkt, gelieve uw browser te updaten of te werken met Google Chrome of Mozilla Firefox.

Het online ticketsysteem leidt u makkelijk en snel tot uw aankoop. Als u toch vooraf graag de handleiding doorneemt, kan u die hier downloaden. U kan ze ook aan onze balie ophalen.

ABONNEMENT

In Cultuurcentrum Lokeren kan u van het abonnementstarief genieten van zodra u (per persoon) tickets koopt voor vijf voorstellingen uit het podiumaanbod. Kiezen voor een abonnement geeft een interessante korting. Wie later in het jaar bijkomende tickets koopt voor andere voorstellingen, kan dat eveneens aan abonnementsprijs.

Elke abonnee krijgt een bonusvoorstelling, te kiezen uit deze lijst:

1)       23/9/2017 - Het Gevolg/B12 vzw  -  Lost Boys - theater

2)       20/12/2017 - Lenny & De Wespen -  Zin - muziek

3)       22/12/2017 - Nwe Tijd / S. Grotenhuis - On Ice -  theater

4)       12/1/2018 - Cie Side-Show - Spiegel im Spiegel - circus

5)       13/1/2018 - Zuidpool / J. Cassier - Shake-speare Sonnets - theater / literatuur

6)       24/2/2018 - Okra Playground - Turmio -  wereldmuziek

7)       3/3/2018  - Cie Monica / Ugo Dehaes (double bill) - dans

 

Deze keuze moet u pas later maken. Het CC stuurt u daarover uiterlijk begin september een aparte mail / brief. Het CC kan de lijst onderweg aanpassen als de maxima per voorstelling zijn bereikt.

 

ONLINE AANKOOP VAN ABONNEMENT OF TICKETS

U surft naar www.lokeren.be/cultuur. En klikt op ‘Tickets & Reservatie’. Bij iedere voorstelling/activiteit vindt u ook een knop “Tickets”. Hierdoor komt u in het online ticketingsysteem terecht. U voegt de voorstelling(en) van uw keuze toe aan uw winkelwagentje. Bestelling en betaling gebeuren direct. Online bestellen en betalen kan doorlopend, ook tijdens de zomersluiting (8/7 t/m 21/8).

 

ABONNEMENT OF TICKETS AAN DE BALIE

Let op! De online verkoop biedt de snelste weg naar de beste plaatsen. Komt u toch naar de ticketbalie van CC Lokeren, Kerkplein 5, dan worden uw plaatsen daar gereserveerd in het ticketsysteem. Op 10/6 kan dit leiden tot wachttijden. U betaalt cash/met bancontact.

 

PODIUMUITSTAPPEN

Voor de podiumuitstap “Zingarate” naar Waasmunster (zat 16/9/2017) hebben wij 50 kaarten ter beschikking. Voor de podiumuitstap “JR” naar Gent (zat 9/6/2018) hebben wij voorlopig 30 kaarten ter beschikking. De uitstap naar JR in Gent telt niet mee om het abonnement van minimum 5 voorstellingen samen te stellen.

 

REDUCTIES

 •           65+: Wie ouder is dan 65 jaar krijgt een reductie voor ‘senioren’ (1 euro per ticket voor het podiumaanbod).
 •          Groepen: De reductie voor 65+ geldt ook voor groepen (vanaf 10 kaarten).Maar groepen kunnen niet online reserveren, enkel aan de balie.
 •          –26:  Wie jonger is dan 26 jaar, kan aan het goedkoopste tarief naar de voorstellingen. Dat is het abonnementstarief. Voor enkele specifieke voorstellingen, gelden bovendien extra kortingen voor de jeugd.
 •          Speciale tarieven voor familievoorstellingen.
 •          Voor houders van een Vrijetijdspas gelden aparte tarieven op vertoon van de pas. Informatie via Sociaal Huis Lokeren. Deze reservaties verlopen alleen via de balie.
 •          De Cultuurcheque: een cadeau-tip! Misschien kan u iemand verrassen met een cultuurcheque van Cultureel Centrum Lokeren, voor een zelf te bepalen bedrag.

 

En verder

 •          Plaatsen voor rolstoelgebruikers en voor personen met gehoorproblemen kunnen enkel gereserveerd worden via de ticketbalie.
 •          Betalings- en administratiekosten zijn INCLUSIEF. Per reservering kan men maximaal 10 tickets bestellen van dezelfde voorstelling.
 •          Kaarten aan de balie worden onmiddellijk betaald en mee naar huis genomen. Verkochte kaarten worden niet terugbetaald of omgeruild. Via onze TICKETRUILBOX of via de facebook-pagina van CC Lokeren, kan u uw kaarten aanbieden aan geïnteresseerden (graag aan de correcte tarieven).
 •          Wachtlijst: CC Lokeren werkt niet met een wachtlijst bijuitverkochte voorstellingen. Hou onze TICKETRUILBOX in de gaten om te zien of er kaartjes vrijkomen.
 •          OPGELET: Bij online verkoop, print u de tickets met scancode thuis af. De mail met uw betalingsbewijs, is geen toegangsbewijs! Op de avond van de voorstelling moet u uw tickets afgeprint bij hebben met goed ‘scanbare’ code.

 

Onze culturele buren van WACCO

Zin om meer theater, muziek, dans, humor en circus in je buurt te ontdekken? accenten bundelt het rijke podiumaanbod 2017-2018 van de cultuur- en gemeenschapscentra van Beveren, Hamme, Lokeren, Sint-Niklaas, Waasmunster en Zwijndrecht.

Haal je cultuurkalender voor het hele seizoen in huis: download de brochure via www.accenten.be of vind je gratis papieren exemplaar op een van de vele verdeelpunten in de ruime Wase regio.

 

INFO- & TICKETBALIE

Cultuurcentrum Lokeren

Ticketbalie: Kerkplein 5, 9160 Lokeren

Openingsuren: Dinsdag 9 – 12u en 14 – 17u / Woensdag  9 – 12u / Donderdag  9 - 12u en 14 – 19u / Vrijdag  9.30 – 12u

TICKETS   www.lokeren.be/cultuur of aan de balie

INFO:        Tel 09/340.50.56 – mail:  tickets.ccl@lokeren.be

FB:            https://www.facebook.com/CCLokeren

 

Zomersluiting van 11/7 t/m 20/8/2018. Verkoop van tickets en abonnementen loopt online verder.