CC LOKEREN - SEIZOEN 2019-2020 PRAKTISCH

De ticketverkoop start op ZATERDAG 8 JUNI 2019 om 10 uur stipt. Online heb je de snelste garantie op de beste plaatsen. Het systeem biedt iedereen dezelfde kansen op de best beschikbare plaatsen, vermijdt wachtrijen aan de balie en levert de tickets af in uw mailbox, onmiddellijk na de bestelling en betaling.

Voor niet pc-gebruikers is de balie van CC Lokeren op 8 juni open van 10 tot 12 uur.

CC Lokeren werkt samen met TicketMatic dat garant staat voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Het systeem leidt je makkelijk en snel tot je aankoop. De handleiding kan je via onze website downloaden. Je kan ze ook aan onze balie ophalen.

Om online te reserveren heb je een pc met internetverbinding (en je eigen e-mailadres) nodig en je betaalkaart met bijhorende kaartlezer. Indien je zelf geen pc of e-mailadres hebt, vraag dan aan familie of vrienden om voor jou (mee) te reserveren. Indien je met een oude versie van Internet Explorer werkt, gelieve je browser te updaten of te werken met Google Chrome of Mozilla Firefox.

ONLINE AANKOOP VAN TICKETS

Je surft naar www.lokeren.be/cultuur en klikt op ‘Tickets & Reservaties’. Bij iedere voorstelling/activiteit vind je ook een knop “Tickets”. Via die knop kom je in het online ticketingsysteem terecht. Je voegt de voorstelling(en) van je keuze toe aan je winkelwagentje. Bestelling en betaling gebeuren direct. Als je de Vriendenpas in één beweging koopt, kan je onmiddellijk van de Vriendenprijs genieten. Alle info over de Vriendenpas staat hieronder.

Online bestellen en betalen kan doorlopend, ook tijdens de zomersluiting (11/07 t/m 19/08).

TICKETS AAN DE BALIE

De online verkoop biedt de snelste weg naar de beste plaatsen. Kom je toch naar de ticketbalie van CC Lokeren, dan worden je plaatsen ter plekke gereserveerd in het ticketsysteem. Op 8 juni kan dit leiden tot wachttijden. Je betaalt cash of met bancontact.

VRIENDENPAS

CC Lokeren werkt met een Vriendenpas. Deze kost 10 euro.

Als je het CCL een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van CCL te worden. Iedereen kan Vriend worden. Je geniet van verschillende voordelen. Voor kinderen en jongeren hoeft dit niet, omdat zij sowieso genieten van een nóg voordeliger tarief.

Je wordt Vriend omdat:

 • je geniet van de voordeligste ticketprijs (2 à 4 euro korting per ticket) voor podiumvoorstellingen, ook voor het familieprogramma, los van het aantal gekochte kaarten. Voor je het weet, heb je de aankoop terugverdiend!
 • het CC je een gratis filmvoorstelling aanbiedt, en acties of voordelen lanceert speciaal voor Vrienden.
 • het CC altijd eerst aan zijn Vrienden denkt. Je ben altijd eerst op de hoogte van nieuw aanbod, exclusieve acties of kortingen. Schrijf je daarom zeker in op onze elektronische nieuwsbrief.

Vriendenpas aankopen

Bij je ticketreservatie kies je voor het Vriendenpastarief, en koop je in één beweging de pas. Je kan deze ook apart kopen. Dan krijg je een code die je bij elke aankoop gebruikt om je korting te bekomen. De Vriendenpas koop je bij voorkeur online, maar het kan ook aan de ticketbalie. Na betaling kan je de pas meteen gebruiken of printen.

De Vriendenpas is gepersonaliseerd, op naam. Hij blijft een seizoen lang geldig, elke keer dat je bijkomende tickets koopt. Vriendenpassen worden niet terugbetaald.

Kinderen en jongeren hebben geen Vriendenpas nodig. Zij genieten van het jongeren- of kindertarief.

PODIUMUITSTAPPEN

Voor de podiumuitstap Les Enfants du Paradis naar Waasmunster (30/08/2019) hebben wij 50 kaarten ter beschikking. Bij grote interesse, worden meer tickets aangeboden. Voor de uitstap naar Gent (geleid bezoek SMAK + voorstelling SKaGeN op 28/09/2019) zijn er 50 kaarten ter beschikking. Voor beide uitstappen biedt Wacco gratis busvervoer aan vanuit Lokeren.

Voor de podiumuitstap The Sea Within naar Sint-Niklaas (16/11/2019) hebben wij 30 kaarten ter beschikking. Bezoekers staan zelf in voor de verplaatsing naar Sint-Niklaas.

Vrienden krijgen ook voor deze uitstappen de voordeligste tarieven.

 

REDUCTIES

 

 • 65+: Wie ouder is dan 65 jaar krijgt een reductie voor ‘senioren’ (1 euro per ticket voor het podiumaanbod).
 • Groepen: Groepen (vanaf 10 kaarten) krijgen ook 1 euro korting per ticket. Aankopen kunnen enkel aan de balie.
 • –26: Wie jonger is dan 26 jaar, kan aan het goedkoopst mogelijke tarief naar de voorstellingen.
 • Speciale tarieven voor familievoorstellingen.
 • Voor houders van een Vrijetijdspas gelden aparte tarieven (op vertoon van de pas). Informatie via Sociaal Huis Lokeren. Deze aankopen verlopen alleen via de balie.

En verder

 • Plaatsen voor rolstoelgebruikers en voor personen met gehoorproblemen worden enkel verkocht via de ticketbalie.
 • Betalings- en administratiekosten zijn INCLUSIEF. Per reservering kan men maximaal 10 tickets bestellen van dezelfde voorstelling.
 • Verkochte kaarten worden niet terugbetaald of omgeruild. Kaarten aan de balie worden onmiddellijk betaald en mee naar huis genomen.
 • Wachtlijst: CC Lokeren werkt niet met een wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen. Via onze TICKETRUILBOX of via de Facebookpagina van CC Lokeren, kan je je kaarten aanbieden aan geïnteresseerden (graag aan de correcte tarieven). Ook als je kaarten zoekt, hou je ook best onze TICKETRUILBOX in de gaten.
 • Bij online verkoop, print je de tickets met scancode thuis af. De mail met uw betalingsbewijs, is geen toegangsbewijs! Op de avond van de voorstelling heb je je tickets afgeprint bij met goed ‘scanbare’ code. Onze scanners lezen ook digitale toegangsbewijzen.
 • De CULTUURCHEQUE: een cadeautip! Misschien kan je iemand verrassen met een cultuurcheque van Cultuurcentrum Lokeren, voor een zelf te bepalen bedrag. Op de cheque staat een code die je kan gebruiken als (elektronisch) betaalmiddel.

Onze culturele buren VAN wACCO

(tekst enkel in seizoensfolder en op website)

Zin om meer theater, muziek, dans, humor en circus in je buurt te ontdekken? accenten bundelt het rijke podiumaanbod 2019-2020 van de cultuur- en gemeenschapscentra van Beveren, Hamme, Lokeren, Sint-Niklaas, Temse, Waasmunster en Zwijndrecht.

Haal je cultuurkalender voor het hele seizoen in huis: download de brochure via www.accenten.be of vind je gratis papieren exemplaar op een van de vele verdeelpunten in de ruime Wase regio.

 

INFO- & TICKETBALIE

Cultuurcentrum Lokeren

Ticketbalie:

Kerkplein 5, 9160 Lokeren

Openingsuren: Dinsdag 9 – 12u en 14 – 17u / Woensdag  9 – 12u / Donderdag  9 – 12u en 14 – 19u (*) / Vrijdag  9u30 – 12u en 14 – 17u

(*) Van 1 mei tot 15 september is de ticketbalie op donderdag enkel tot 17u open.

TICKETS www.lokeren.be/cultuur of aan de balie

INFO:  Tel 09/340.50.56 – mail:  tickets.ccl@lokeren.be

FB:      https://www.facebook.com/CCLokeren

Zomersluiting van 11/07 tot 19/08/2019. Verkoop van tickets en Vriendenpassen loopt online verder.