4e jaar - 3e Graad 

*ZERO FOR CONDUCT - fABULEUS/Haider Al Timini 
 
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."

In Zero For Conduct confronteert theatermaker Haider Al Timimi een zeer diverse groep jongeren met vragen over hun wereldbeeld. Durven ze nog dromen in een wereld die aan een duizelingwekkende snelheid verandert? Welke hoop en angsten koesteren ze voor hun oudere zelf? In een woest spektakel vol tekst, dans, video en figuren breken deze jongeren uit hun keurslijf. Ze trekken van leer tegen een schoolsysteem dat vastgeroest is en angst inprent en eisen het recht om hun passie te mogen volgen.  

“Hun kwaadheid is gemeend, hun energie opzwepend. Haider Al Timimi heeft opnieuw een multidisciplinair spektakel gecreëerd, dat op zijn best is als fel maar fantasievol pamflet." (*** Filip Tielens in De Standaard) 


Regie: Haider Al Timimi 
Assistentie regie: Astrid Ogiers 
Van/met: Joanita Acheampong, Mohammed Basim, Cherine Chat, Marijke Claes, Maaike De Baerdemaeker, Marilou Dejans, Maria De Cort, Majd Hanon, Wouter Tran en Renee Vaerewijck 
Dramaturgie: Bart Capelle
Dramaturgie-stage: Alice D'hondt 
Bewegingsadvies: Georgina del Carmen Teunissen
 

Vrijdag 25 september 2020 - 13.45 uur  

Duurvoorstelling: 75 min. 
Max. aantal leerlingen: 200 
Prijs per leerling: 6 euro 

Info: www.fabuleus.be