Tijdens Lokeren Leeft op zaterdag 14 september geniet je ook dit jaar opnieuw van de Vrijetijdsmarkt en de Modewandeling.

Vrijetijdsmarkt - Dé plek om je nieuwe hobby te ontdekken


Onze Lokerse verenigingen bundelen de krachten om hun jaarprogramma en werking voor te stellen. Laat je verleiden door het veelzijdige culturele en educatieve aanbod, geniet van de verschillende (sport)demonstraties of flaneer gezellig langs de kraampjes.  

Evenementenplein op de Markt. Van 14 tot 17 uur. Gratis.  

 

 

 Modewandeling - Fashion op de langste catwalk van het Waasland


De Lokerse Markt verandert opnieuw in de langste catwalk van het Waasland. Over een rode loper van meer dan 200 meter ontdek je de laatste nieuwe trends voor de komende herfst- en winterperiode. Meer dan 75 lokale modellen - waaronder ook mensen van Emiliani - showen 375 outfits van onze lokale boetiekjes. De modellen lopen langs de Lokerse terrasjes over 3 podia en tonen jou hoe je stijlvol het najaar tegemoet gaat.

Markt. 14 tot 17 uur. Gratis.