CVBA Tuinwijk” is een sociale huisvestingsmaatschappij, die een 1.500-tal sociale huurwoningen en appartementen beheert op het grondgebied Lokeren. Vanaf 2023 zullen zij evolueren naar een woonmaatschappij, actief in Lokeren, Moerbeke en Waasmunster met een 2.000-tal woningen in portefeuille, waarbij zij ook de SVK (sociaal verhuurkantoor)-werking zullen opnemen.

Voor deze uitbreiding zijn zij op zoek naar 3 enthousiaste collega’s voor onmiddellijke indiensttreding die het team willen vervoegen met een fulltime contract (38u/week) van onbepaalde duur:

 

PROJECTVERANTWOORDELIJKE TUINWIJK LOKEREN

Functie: als projectverantwoordelijke bij Tuinwijk sta je in voor de gehele opvolging van een bouw- en/of renovatieproject. Je bereidt het ganse dossier administratief voor en staat nadien ook in voor de projectleiding en het toezicht op de uitvoering van de werken. Je werkt mee aan het nieuwbouw- en renovatiebeleid binnen Tuinwijk, alsook aan de meerjarenplanning. Klantgerichtheid, flexibiliteit, goesting om te werken en een goede teamspirit zijn hierbij ook heel belangrijk.

Vereisten: master bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring + min. 5 jaar ervaring

Interesse? Stuur dan uiterlijk op 18 november 2022 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) naar selectiebureau Search & Selection via deze link.

 

MAATSCHAPPELIJK WERKER – HUURBEGELEIDER

Functie: als huurbegeleider sta je in voor de begeleiding van de huurders. Je organiseert huurdersoverleg, staat mee in voor bewonersparticipatie en legt contacten met huurders omtrent alle facetten van wonen, informeert en begeleidt hen. Daarnaast sta je ook in voor administratieve taken en contractonderhandelingen met en ondersteuning van kandidaat-eigenaars binnen de SVK-werking. Je werkt nauw samen met je naaste collega-maatschappelijk werker en binnen jouw team klanten- en bewonerswerking.

Vereiste: bachelordiploma sociaal werk

Interesse? Stuur dan uiterlijk op 18 november 2022 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) naar selectiebureau Search & Selection via deze link.

 

KLUSJESMAN – ALLROUND

Functie: als klusjesman ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van allerhande herstellingen en onderhoudstaken in en aan de woongelegenheden in portefeuille van Tuinwijk. Je komt terecht in een klein maar zeer aangenaam team van 4 klusjesmannen en een sterk technisch team, waarbij jullie elkaar aanvullen en versterken.

Vereiste: diploma in een technische richting (sanitair, elektriciteit, hout, bouw …)

Interesse? Stuur dan voor 18 november 2022 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) per mail naar CVBA Tuinwijk, t.a.v. Tina Verkaeren – info@tuinwijk.be.

 

Wat biedt Tuinwijk?

Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden in een kleine dynamische organisatie met hoge maatschappelijke relevantie.

Een aangename werksfeer met flexibele werkuren (glijtijd).

Een correcte verloning rekening houdend met het diploma en de relevante en functionele werkervaring, aangevuld met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en fietsvergoeding).

Recht op minimaal 30 vakantiedagen en 14 feestdagen.

 

Meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving vind je terug op de website www.tuinwijk.be.