EVA-vzw Gezinswelzijn Lokeren Kinderopvang Patjoepelke - Wistik zoekt een Coördinator/pedagogisch coach voor indiensttreding vanaf 1 januari 2023:

  • groepsopvang 0-3 jaar: voltijds (contract onbepaalde duur)
  • gezinsopvang: deeltijds (contract onbepaalde duur) 

Solliciteren?

De toelatings- en aanwervingsvoorwaarden zijn af te halen op het secretariaat van de EVA-vzw Gezinswelzijn (Sportlaan 4). Dit kan iedere werkdag tussen 9 en 12 uur of na afspraak 09 239 01 80. Het vergelijkend examen vindt plaatsn in het najaar, de exacte data worden later meegedeeld. De kandidaturen, bestaande uit een motivatiebrief en een curriculum vitae, moeten uiterlijk op 28 oktober 2022 ingediend worden. Dit ofwel door middel van een aangetekende zending of door afgifte op het secretariaat van de EVA-vzw Gezinswelzijn