FESTIVELÓ

Muzikale Fietstocht (Lokeren / Lochristi) 

Zondag 30 juni 2019

DE FIETSTOCHT IS VOLZET / UITVERKOCHT!!
Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Het heeft geen zin zich aan te melden bij de start in Oudenbos zonder kaarten. De Lokerse locaties van Hoedhaar (vanaf 15u) en Markt (vanaf 17u) zijn wel gratis toegankelijk voor iedereen, ook voor wie geen ticket heeft van FESTIVELó.

 

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van FESTIVELÓ en beleef met je familie en vrienden een onvergetelijke zomerdag. Je start aan de kerk van Oudenbos. Na een rit van ongeveer 25 km doorheen Beervelde, Lochristi, Zeveneken en Heiende kom je aan op de Lokerse markt voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: van een geheime pastorietuin tot een oude serre, een sfeervolle kerk, een kasteeldomein, een nieuwe speelsite of een boerderij.


Muzikaal reis je doorheen ruimte en tijd, met oude en nieuwe muziek, klassiek, folk, blues of chanson. Je wordt op weg gezet door de opzwepende tonen van Remork, geprikkeld door vier gitaren en gestreeld door heldere pianoklanken. Je ontmoet o.a. Eva De Roovere, Orchestre du Belgistan en Nell. Op het einde wacht Urbanus je in persoon op voor een slotconcert.

Deze muzikale tocht is een ideaal uitstapje voor het hele gezin, met circus, een plek om je fiets te pimpen en een levensgrote piano.

Je kan je eigen picknick meenemen, maar op de picknickplek in Beervelde zijn ook drankjes en heel wat lekkers te verkrijgen.
Liever fietsen met een groep? Schrijf je dan in voor één van de twee fietstochten met gids (beperkte capaciteit / start om 10u30 en 11u).

 

 

Praktisch

Start: Kerk Oudenbos Lokeren tussen 10 en 11.30 uur

Einde: Markt Lokeren, optreden Urbanus 17.30 uur. Afstand circa 25 km.

Tickets: 14 euro – 5 euro (4-12 jaar) – gratis (-4 jaar), inclusief alle optredens, programmakrant, fietsplan & verrassing.

 

Download hier de programmakrant met alle details.

 

Info & ticketing:

www.lochristi.be/festivelo - www.lokeren.be/festivelo

CC Lokeren 09 340 50 56 - Toerisme Lokeren 09 340 94 74 - Toerisme Lochristi 09 326 88 27

Tickets verkrijgbaar vanaf 23 april via deze link.

 

Organisatie:

Cultuur en Toerisme Lokeren & Lochristi.

 

Met de steun van:

Vlaamse Gemeenschap (Vlaanderen Feest & Bovenlokaal Cultuurbeleid), Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Lokeren, Gemeente Lochristi en Wacco.