Radi'O Zoutloos van Studio Orka

Luisterspel voor iedereen tussen 6 en 106 jaar.

Mis deze kans niet om nog iets mee te pikken van Studio Orka, eind 2022 stoppen ze voor altijd.

Met ingehouden adem volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. De voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van Palmira, voormalige circusartieste, dreigen in het honderd te lopen. Kan het feest doorgaan? En zal Charly er zijn, haar grote geliefde die ze al vele jaren niet meer heeft gezien? 

De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling ZOUTLOOS naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi'O Zoutloos. Pure magie, zalf voor de ziel. 
3 jaar geleden waren ze bij ons te gast in het WZC Ter Durme. Voor wie er toen niet kon bij zijn, bieden we gratis dit coronaproof alternatief aan.

Zes afleveringen – van woensdag 5 mei t.e.m. zondag 16 mei

Van/met: Tania Van der Sanden (als Palmira), Ilse de Koe, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Steven Beersmans, Julie Delrue, Philippe Van de Velde, Ineke Nijssen, Simon De Beleyr.
Intro: Joris Hessels & Jozef Claeys.

 

 

Dit zijn de links per aflevering, actief van 5 mei t.e.m. 16 mei:

woensdag 5 mei: aflevering 1

donderdag 6 mei: aflevering 2

vrijdag 7 mei: aflevering 3

woensdag 12 mei: aflevering 4

donderdag 13 mei: aflevering 5

vrijdag 14 mei: aflevering 6


 

 Podcastreeks Lokeren Gekluisterd: π™Žπ™‹π™Šπ™π™π™„𝙉𝙂 π™‡π™Šπ™†π™€π™π™€π™‰ - 𝙏𝙄𝙀𝙉 π™π™π™ˆπ™π™‡π™π™π™€π™π™•π™€ π™…π˜Όπ™π™€π™‰

 

3 afleveringen over de voorbije 10 jaar van de Lokerse club met haar gekende hoogtepunten maar ook diepe dalen. Een verhaal van topvoetbal met bekerwinst en Europees voetbal, een verschrikkelijk faillissement maar met een nieuw hoopgevend begin.
 
Aflevering 1: We starten ons verhaal aan het einde van het seizoen 2009-2010. Een bijna-degradatie luidt het begin in van één van de meest succesvolle periodes van Sporting Lokeren. Koen Persoons, Herman Van de Putte en Jan Cools loodsen ons door hun herinneringen van het Sporting Lokeren van toen. ⚽
 
Aflevering 2: Deze aflevering duiken we dieper in de tweede bekerwinst en de Europese avonturen die hier op volgden.
Naast Koen Persoons, Herman Van de Putte en Jan Cools vertellen nu ook Killian Overmeire en clubfotograaf en voormalig voorzitter van supportersclub Front 282 Mary Dieleman hun verhaal. βš½
 
Aflevering 3: In deze finale aflevering van Lokeren Gekluisterd zoomen we in op het voorzitterschap van Roger Lambrecht en de aanloop naar het faillissement van Sporting Lokeren. Maar we zijn ook hoopvol en kijken mee achter de schermen van hoe de nieuwe club Sporting Lokeren Temse is tot stand is gekomen.
De nieuwbakken voorzitter Hans Van Duysen en burgervader Filip Athuenis sluiten aan met hun kant van het verhaal.⚽
 
 
𝐄𝐄𝐑𝐒𝐓𝐄 π€π…π‹π„π•π„π‘πˆππ†: π–πŽπ„ππ’πƒπ€π† πŸ‘ πŒπ€π€π‘π“
 
ᴅᴇᴒᴇ α΄˜α΄α΄…α΄„α΄€sᴛʀᴇᴇᴋs Ιͺs ΙͺΙ΄ α΄α΄˜α΄…Κ€α΄€α΄„Κœα΄› α΄ α΄€Ι΄ α΄„α΄œΚŸα΄›α΄œα΄œΚ€α΄„α΄‡Ι΄α΄›Κ€α΄œα΄ ΚŸα΄α΄‹α΄‡Κ€α΄‡Ι΄.
ΙͺΙ΄ sᴀᴍᴇɴᴑᴇʀᴋΙͺΙ΄Ι’ ᴍᴇᴛ sα΄˜α΄Κ€α΄›ΙͺΙ΄Ι’ ΚŸα΄α΄‹α΄‡Κ€α΄‡Ι΄ - ᴛᴇᴍsᴇ.
ΙͺɴᴛᴇʀᴠΙͺᴇᴑs ᴇɴ ʀᴇsα΄‡α΄€Κ€α΄„Κœ: α΄ Ιͺα΄„ α΄ α΄€Ι΄ ᴀᴠᴇʀᴍᴀᴇᴛ
α΄α΄˜Ι΄α΄€α΄α΄‡ ᴇɴ ᴍᴏɴᴛᴀɒᴇ: α΄Šα΄Κ€Ιͺs α΄ α΄€Ι΄ ᴅᴀᴍᴍᴇ
ᴍᴇᴛ sα΄›α΄‡α΄œΙ΄ α΄ α΄€Ι΄ ᴅᴇ α΄ ΚŸα΄€α΄€α΄sᴇ α΄α΄ α΄‡Κ€Κœα΄‡Ιͺα΄….