3 resultaten gevonden voor 'muziek'

 • Capriola Di Gioia – Stabat Mater (G.B. Pergolesi) Meer informatie

  Reeds jaren prijkt het 'Stabat Mater' van Pergolesi op de eerste plaats binnen de klassieke top 10. Het is misschien wel het meest aangrijpende 'Stabat Mater' ooit. Een werk door mythes omgeven maar ongekend populair… Hemelse stemmen smelten prachtig samen om de aangrijpende emoties te vertolken. Zo dompelt deze wondermooie muziek het publiek een uur lang onder in een oase van rust en sereniteit.

  Waar
  Kerkplein z/n, 9160, Lokeren, BE
  Wanneer
  vrijdag 31 maart 2017 van 20:15 tot 21:30
 • Revue Blanche & Stefan Hertmans – Shelter Meer informatie

  Het programma 'Shelter' herdenkt de ‘Groote Oorlog’ op een intieme manier. De muzikanten van het jonge ensemble Revue Blanche brengen composities die tijdens WO I werden geschreven. Componisten verwerkten op hun eigen manier het harde leven tijdens de bezetting en de gruwelijke realiteit aan het front. Sommigen kregen geen noot meer op papier, anderen vonden in muziek een steun en uitweg voor ...

  Waar
  F. Hanusdreef z/n, 9160, Lokeren, BE
  Wanneer
  zaterdag 6 mei 2017 van 20:15 tot 20:15
 • Bart Peeters - Alleen & Zonder Plan Meer informatie

  Bart Peeters doet een korte reeks solo-concerten. Zeer tijdelijk zal hij het publiek tegemoet treden met alleen maar een gitaar (en mogelijk ook twee lepels).De concerten, in twee delen, zullen niet volgens een vooraf bepaald plan verlopen.

  Waar
  Kerkplein 5, 9160, Lokeren, BE
  Wanneer
  zo 14/05/17 om 20:15